SJUKGYMNASTIK

Lyssna på kroppen och utför sjukgymnastik när det behövs. Din kropp och hälsa är dina värdefullaste skatter och därför är det viktigt att ta väl hand om dig. Ibland är dock olyckan framme i form av sjukdomar, skador och allmänna krämpor och då kan du behöva bra vård. Genom att göra sjukgymnastik kan du läka din kropp. Du kan bygga upp den på nytt och förebygga framtida problem och det är det vi är här för. År av erfarenhet, utbildning och ett stort intresse har gjort oss både kunniga och ivriga på att hjälpa dig med allt du kan behöva.

Sjukgymnastik

Om du lider av smärta, stelhet eller en specifik sjukdom, exempelvis en neurologisk eller ortopedisk sådan. Då är det viktigt att behandla detta med bra och effektiva metoder. Sjukgymnastik är ett fantastiskt tillvägagångssätt där kroppen själv får motverka och läka problemet. Genom att exempelvis bygga upp styrka och balans eller avlasta leder. Som sjukgymnaster är det vår uppgift att hjälpa dig i denna process och visa dig olika övningar. Vi förklarar vad du bör tänka på och ge dig en bra rutin.

Oavsett vad för slags sjukgymnastik du behöver så är det alltid viktigt för oss att gå igenom dina individuella behov och möjligheter till egenträning. Du kanske har tillgång till en simbassäng eller har en träningscykel hemma, eller är det bara du och din kropp därhemma? Sjukgymnastik handlar inte bara om att gå på inbokade behandlingar en eller flera gånger i månaden, utan också om att själv kunna jobba på sin kropp. Lite grann som den viktiga läxläsningen mellan lektionerna.

Ta steget och kontakta Sjukgymnast Khalil vid idrottsskada redan idag!

KONTAKTA OSS

SJUKGYMNAST KHALIL

Sockerbruksgatan 1
531 40 Lidköping

Telefon

Växel: 0510-28020
Khalil: 0707-731844

Mail – Offert/Kontakt

info@sjukgymnastkhalil.se

Följ oss på Facebook & Instagram!