REHABILITERING

Lyssna på kroppen och utför rehabilitering när det behövs. Din kropp och hälsa är dina värdefullaste skatter och därför är det viktigt att ta väl hand om dig. Ibland är dock olyckan framme i form av sjukdomar, skador och allmänna krämpor och då kan du behöva bra vård. Genom att göra sjukgymnastik kan du läka din kropp. Du kan bygga upp den på nytt och förebygga framtida problem och det är det vi är här för. År av erfarenhet, utbildning och ett stort intresse har gjort oss både kunniga och ivriga på att hjälpa dig med allt du kan behöva.

Rehabilitering

Har du genomgått en operation eller precis tagit bort gipset efter ett benbrott? Är muskelskadan läkt eller har den akuta knäsvullnaden gått ner? Då är det dags att börja med rehabilitering för att återfå full fysisk rörlighet och styrka igen. Det är oerhört viktigt att komma igång så snabbt som möjligt för att blodcirkulationen ska få fart och musklerna inte förtvina. Vår uppgift är med andra ord att få dig på fötter igen, och det görs bland annat med hjälp av särskilda träningsrutiner och råd om dagliga övningar som kan hjälpa dig.

Många gånger kan det ta emot lite grann när du råkat ut för en skada eller opererat dig. Vid ett ryggskott eller artros känns det ofta fel att börja röra mer på sig, och efter en hjärtoperation vill många bara ligga stilla. Det har vi full förståelse för men samtidigt vet vi hur viktigt det är att börja med rehabiliteringen så fort det går. Ju mer vi arbetar tillsammans desto bättre kommer du att må, och många förvånas över vilken skillnad sjukgymnastik och rehabilitering gör.
Ta steget och kontakta Sjukgymnast Khalil vid idrottsskada redan idag!

KONTAKTA OSS

SJUKGYMNAST KHALIL

Sockerbruksgatan 1
531 40 Lidköping

Telefon

Växel: 0510-28020
Khalil: 0707-731844

Mail – Offert/Kontakt

info@sjukgymnastkhalil.se

Följ oss på Facebook & Instagram!