OM OSS

Lyssna på kroppen och utför sjukgymnastik när det behövs. Din kropp och hälsa är dina värdefullaste skatter och därför är det viktigt att ta väl hand om dig. Ibland är dock olyckan framme i form av sjukdomar, skador och allmänna krämpor och då kan du behöva bra vård. Genom att göra sjukgymnastik kan du läka din kropp. Du kan bygga upp den på nytt och förebygga framtida problem och det är det vi är här för. År av erfarenhet, utbildning och ett stort intresse har gjort oss både kunniga och ivriga på att hjälpa dig med allt du kan behöva.

Om oss

Har du smärta eller värk i muskler och leder? Kan du inte träna på det sätt som du önskar utan att få ont? Kanske behöver du stärka kroppen efter en operation eller en längre tid av inaktivitet? Då har du kommit till rätt ställe. Sjukgymnast Khalil Khaled har flera års erfarenhet av sjukgymnastik och har tidigare, bland annat, arbetat med rehabilitering inom primärvården i Lidköping. Idag arbetar Khalil på Lidköpings Sportrehab där han tar emot patienter i alla åldrar. Till Khalil kan du komma även om du inte har en läkarremiss. Självklart gäller frikort och om du är över 85 år är besöket avgiftsfritt.

Legitimerad & Examinerad

Efter sin examen i sjukgymnastik vid Umeå Universitet 2012 har Khalil Khaled specialiserat sig på bland annat rehabilitering av främre korsbandsskador och idrottsmedicin på avancerad högskolenivå. Till Khalils specialområden hör även smärtpsykologi och OMI (Ortopedisk Medicin International). Khalil är också expert på behandling av skuldror och axlar och använder till exempel Axelina-metoden vid behandling av dessa områden. Akupunktur och traditionell sjukgymnastik är andra metoder som Khalil använder i sin verksamhet.

Muscle-Lab

Förutom behandling av besvär med leder och muskler erbjuder Khalil tester och träning med Muscle-Lab samt personlig träning. För att undvika framtida skador är det viktigt att stärka svaga och obalanserade muskler som annars riskerar att orsaka nya problem. Varför inte ta chansen att komma tillbaka från en skadeperiod i ännu bättre form än innan skadan!

Ta steget och kontakta Sjukgymnast Khalil vid idrottsskada redan idag!

KONTAKTA OSS

SJUKGYMNAST KHALIL

Sockerbruksgatan 1
531 40 Lidköping

Telefon

Växel: 0510-28020
Khalil: 0707-731844

Mail – Offert/Kontakt

info@sjukgymnastkhalil.se

Följ oss på Facebook & Instagram!