IDROTTSSKADA

Lyssna på kroppen och utför sjukgymnastik när det behövs. Din kropp och hälsa är dina värdefullaste skatter och därför är det viktigt att ta väl hand om dig. Ibland är dock olyckan framme i form av sjukdomar, skador och allmänna krämpor och då kan du behöva bra vård. Genom att göra sjukgymnastik kan du läka din kropp. Du kan bygga upp den på nytt och förebygga framtida problem och det är det vi är här för. År av erfarenhet, utbildning och ett stort intresse har gjort oss både kunniga och ivriga på att hjälpa dig med allt du kan behöva.

Idrottsskada

Idrottsskador innebär de skador som du kan ådra dig genom att utöva en viss sport eller idrott. Det betyder inte nödvändigtvis att du är professionell atlet eller fullfjädrad idrottare, utan att du helt enkelt skadat dig under matcher eller träningspass. Vanliga exempel på problem som du som idrottar kan råka ut för är knäskador, muskelbristningar och inflammationer i benhinnor eller leder. Vissa skador är akuta medan andra uppstått efter en lång tids utövande av sporten. Olika fysiska aktiviteter innebär olika risker och det är ingen slump att det talas om löparknän och tennisarmbågar.

Beroende på vad du har drabbats av finns det många olika behandlingsmetoder. Det kan till exempel handla om att bygga upp vissa muskelpartier eller att göra stötvågsbehandlingar av dina hälsenor eller den inflammerade armbågen. Många gånger förenas olika behandlingar för optimala resultat, exempelvis genom att göra en smärtlindrande session med akupunktur följd av ett antal övningar och sedan avsluta med massage. Varje fall är unikt samtidigt som vi har stor erfarenhet av idrottsskador av alla slag.

Ta steget och kontakta Sjukgymnast Khalil vid idrottsskada redan idag!

KONTAKTA OSS

SJUKGYMNAST KHALIL

Sockerbruksgatan 1
531 40 Lidköping

Telefon

Växel: 0510-28020
Khalil: 0707-731844

Mail – Offert/Kontakt

info@sjukgymnastkhalil.se

Följ oss på Facebook & Instagram!